19 oktober 2024

Kunst door de brievenbus

 

KUNST DOOR DE BRIEVENBUS‘

Alle Beerzenaren, in alle  leeftijden  laten genieten van tekenen en knutselen: dat is het doel van het project ‘Kunst door de brievenbus’ van Beers Vitaal. Doe je mee dan ontvang je om de 3 weken een kaart met een creatieve opdracht, waarmee je alleen of met anderen aan de slag kunt. Je hoeft geen geoefend kunstenaar te zijn om mee te doen. Het gaat erom te ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven met creatief bezig zijn.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan bij Corlien Jacobs tel. 06-14855867, e-mail: adencorlien@outlook.com Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en zo mogelijk e-mailadres.
  • Na aanmelding krijg je om de 3 weken een kaart door de brievenbus met daarop een tekenopdracht.
  • Met pen, potlood of ander creatief materiaal (waar je zelf voor moet zorgen) ga je aan de slag. Je kunt de opdrachten zelfstandig maken, lekker vanuit huis, wanneer het jou uitkomt. Maar misschien is het nog leuker als je het samen doet met een ‘maatje’, een (klein)kind, vriend(in) of buurtgenoot. Aan jou de keuze.
  • Als je de opdracht hebt afgerond, kun je een foto van je werk naar ons mailen, waarna je van ons een reactie (een tip, compliment of dank je wel) krijgt. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt je kunstwerk ook gewoon voor jezelf houden.

Na 6 opdrachten komen we bij elkaar met zoveel mogelijk deelnemers, waarbij we gezellig samenzijn en elkaars werk kunnen bekijken.

Wil je helpen dit project te laten slagen: Geef je dan op als vrijwilliger.

De kaarten met de opdrachten worden door vrijwilligers bij de deelnemers bezorgd. Daarvoor zoeken we nog vrijwilligers, die om de 3 weken de kaarten in de bus van de deelnemers willen bezorgen. U kunt zich daarvoor aanmelden bij Corlien Jacobs